Denkt u aan een buitenverwarming?

Outdoor Gas Patio Heater - Bromic Platinum Gas Wall Mounted

Buitenverwarming is een steeds populairdere manier om te profiteren van buitenruimten. Het maakt een verhoogd gebruik van de leefruimte buiten door de seizoenen heen mogelijk, waardoor uw bruikbare ruimte wordt vergroot zonder het huis fysiek uit te breiden. Het kiezen van de meest geschikte en effectieve buitenverwarmer voor uw huis is belangrijk, dus doe grondig onderzoek en wees niet bang om hulp te vragen en met deskundigen te praten als u niet zeker bent.

Voordat u een beslissing neemt, moet u uzelf een paar vragen stellen…

  1. Wilt u elektrisch of gas?
  2. Hoe groot is de ruimte die u wilt verwarmen?
  3. Is uw buitenruimte overdekt of open?
  4. Wilt u een verwarming die u kunt verplaatsen, of heeft u liever dat het op een plek bevestigd is?
  5. Hoeveel mensen moet de buitenverwarmer gemiddeld warm houden?
  6. Wilt u zich warm houden of gewoon een sfeer creëren?

Er zijn vele opties op de markt, dus zorg ervoor dat u de specifieke eisen en beperkingen van uw ruimte kent.

Optie 1: Draagbare gasverwarming

Als de ruimte beperkt is, of als u huurt en geen vaste verwarming kunt installeren, dan is een draagbare buitenverwarming een goede oplossing. Bromic draagbare gasverwarmingen geven stralingswarmte af, die aanvoelt als de zon. In plaats van de omringende lucht te verwarmen, worden objecten verwarmd – een veel effectievere verwarmingsoptie. Draagbare gasverwarmingen kunnen tussen 10 en 17 uur werken op een correct gevulde gascilinder van 9 of 15 kilogram.

Veiligheid is van cruciaal belang bij gasverwarmingen. U heeft boven enige ruimte nodig, dus uw terrasdak moet hoog genoeg zijn om dit op te vangen. Bromic draagbare gasverwarmingen zijn voorzien van een kantelschakelaar die de gastoevoer stopt als het toestel per ongeluk wordt omgestoten en hebben een uitschakelaar voor harde wind, waardoor ze veiliger zijn dan traditionele verwarmingen.

Optie 2: Elektrische donkerstralers

De elektrische verwarmingsproducten van Bromic maken ook gebruik van stralingsverwarmingselementen en produceren zonachtige warmte in oppervlakken tot 10 vierkante meter per verwarmer, afhankelijk van het model en de grootte van het oppervlak. Als energie-efficiënte optie kunnen elektrische buitenverwarmers ook worden gebruikt in afgesloten buitenruimten, zoals een afgeschermd terras of prieel, terwijl ze toch een optimaal verwarmingscomfort bieden. Om installatie in buitenruimten van alle vormen en maten mogelijk te maken, zijn diverse montagemogelijkheden beschikbaar. Deze maken het mogelijk de verwarmer aan de muur te bevestigen of aan het plafond te hangen, maar omvatten ook opties die het mogelijk maken de verwarmer in te bouwen zodat hij naadloos opgaat in de omgeving.

Optie 3: Gasverwarmingen

Met dezelfde stralingswarmteprestaties als draagbare en elektrische verwarmingen, kunnen gasverwarmingen een warme en comfortabele ruimte van maximaal 20 vierkante meter per verwarming bieden, afhankelijk van het model en de grootte van de ruimte. Net als bij de elektrische verwarmingen hebben we montagemogelijkheden waarmee de buitenverwarming aan de muur of het plafond kan worden bevestigd. Een deflectorschild is belangrijk als de ruimte boven de verwarming beperkt is en helpt om de stralingswarmte naar beneden te richten. In tegenstelling tot elektrische verwarmingen worden de gasverwarmingen voor de veiligheid bevestigd onder een hoek van 45 graden, waardoor deze niet in het plafond kunnen worden ingebouwd.

Slotopmerkingen

Sommige verwarmingen hebben optionele extra’s voor comfort en gebruiksgemak, zoals een afstandsbediening of montagestangen – vergeet niet hiernaar te vragen wanneer u naar uw opties informeert. Het is ook belangrijk op te merken dat, hoewel deze verwarmingen ontworpen zijn om eenvoudig te kunnen installeren, het altijd aan te bevelen is een beroep te doen op een professionele elektricien of gasinstallateur om ze voor u te installeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons premium assortiment gas- en elektrische buitenverwarmers en ontdek hoe wij u kunnen helpen een optimaal comfortniveau in uw buitenruimte te bereiken.

Categorieën