Terrasverwarmer Gas

NL

Bij Bromic tillen we buitenverwarming naar een hoger niveau met onze gasverwarmers. Elk model in onze collectie is zorgvuldig ontworpen om uw terras te voorzien van warmte met een hoogwaardig design. Ongeacht de grootte of stijl van uw buitenruimte bieden onze gasverwarmers een oplossing voor comfort die luxe uitstraalt. Van knusse privé hoekjes tot uitgestrekte horecaterrassen, Bromic gasverwarmers zorgen voor een sfeervolle en aangename buitenbeleving. 

Ontdek de diverse mogelijkheden en laat u inspireren door de unieke combinatie van geavanceerde technologie en elegante vormgeving, die elke buitenomgeving transformeert tot een warm en uitnodigend toevluchtsoord.

NL
PRODUCTOVERZICHT

Onze Collectie Buitenverwarmers op Gas

Ons assortiment aan gasverwarmers brengt stijl en superieure prestaties samen, geschikt voor elke buitenruimte, van knusse patio’s tot bruisende commerciële terrassen.

NL

Platinum Smart-Heat Gas

Ervaar de ultieme combinatie van luxe en warmte met de Platinum Smart-Heat Gas, perfect voor buitenruimtes die een krachtige, gelijkmatige verwarming vereisen.


Outdoor Gas Heater At Chiswick Restaurant Sydney

Tungsten Smart-Heat Gas

De Tungsten Smart-Heat Gas biedt robuuste warmte met een industrieel ontwerp, ideaal voor grotere terrassen waar krachtige en gerichte warmte nodig is.


Tungsten Portable at Private Residence

Tungsten Smart-Heat Portable

Voor flexibiliteit in stijl en plaatsing is de Tungsten Smart-Heat Portable ideaal, met zijn verplaatsbare ontwerp dat zich aanpast aan veranderende buitenomgevingen.

NL

Soorten Buitenverwarmers op Gas


Onze gasverwarmers zijn beschikbaar in zowel aardgas- als propaanopties en bieden een passende oplossing voor elke buitenomgeving. Beide typen combineren krachtige verwarmingscapaciteiten met een naadloze integratie in uw buitenruimte, waardoor ze perfect zijn voor zowel thuis als commercieel gebruik.

Terrasverwarmers op Aardgas

Ideaal voor locaties met toegang tot aardgas; deze verwarmers bieden een betrouwbare en continue warmtebron voor vaste installaties.

Residential Tungsten Portable Application

Terrasverwarmers op Propaangas

Voor plaatsen zonder aardgasaansluiting of waar flexibiliteit gewenst is, bieden onze terrasverwarmers op propaan een praktische en krachtige oplossing.

NL

Voordelen Van Gasverwarmers

Uw keuze voor een gasverwarmer brengt verschillende voordelen met zich mee. Deze verwarmers bieden snelle en efficiënte warmte, wat zorgt voor aangename warmte in een klimaat waar de temperaturen snel kunnen dalen. Met de lage stookkosten maakt het ze een aantrekkelijke optie voor langdurig gebruik. Daarnaast heeft u ruime keuze in waar u ze wilt plaatsen, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan buitenruimtes. Van compacte balkons tot ruime terrassen, gasverwarmers kunnen overal worden geplaatst waar warmte nodig is. En dat zonder in te leveren op stijl of comfort.

NL

Belangrijkste Kenmerken Van Onze Terrasverwarmers op Gas

De gasverwarmers van Bromic staan bekend om hun uitgebreide reeks aan functies, ontworpen om een uitzonderlijke verwarming ervaring te bieden:

  • Dimbare LED-verlichting: perfect voor sfeercreatie bij elk soort evenement, van intieme diners tot levendige tuinfeesten. Verkrijgbaar op geselecteerde modellen.
  • Windbestendig tot 20 km/u: gegarandeerde warmte en comfort, zelfs in winderige omstandigheden.
  • Flexibele montage opties: geschikt voor wand- en plafondmontage, ideaal voor zowel privétuinen als commerciële terrassen.
  • Geavanceerde stralingswarmte technologie: biedt een directe en doelgerichte warmte, vergelijkbaar met de natuurlijke warmte van de zon.
  • Energie-efficiënt ontwerp: maximaliseert warmte output terwijl het energieverbruik minimaal blijft.
  • Robuuste constructie: duurzaam en bestand tegen de elementen, ontworpen voor langdurig gebruik.
  • Veiligheid en gebruiksgemak: prioriteit in ontwerp, met gebruiksvriendelijke bediening en veiligheidsfuncties.
  • Aantrekkelijk design: stijlvolle uitstraling die onopvallend aansluit bij diverse buiten inrichtingen.
NL
BIJBEHORENDE ONTWERPSERVICE

Op zoek naar de juiste terrasverwarmer op gas voor uw situatie?

Laat Bromic u helpen de perfecte gasverwarmer voor uw terras te vinden. Met onze expertise en aandacht voor detail vinden we samen de ideale verwarmingsoplossing die past bij uw buitenomgeving.

ONTWERP UW RUIMTE

Meer hulp nodig?

CONTACT MET VERKOOPAFDELING