Hotel terrasverwarmers

NL

Ontdek waarom toonaangevende hotelmerken kiezen voor Bromic terrasverwarmers.

Zoals Gezien Bij

  • Bromic Heating Hotel Client - Four Seasons Logo
  • Bromic Heating Hotel Client - Waldorf Astoria Logo
  • Bromic Heating Hotel Client - Sheraton Logo
  • Bromic Heating Hotel Client - Marriott Logo
  • Bromic Heating Hotel Client - Hilton Logo

Hotel Terrasverwarmers Voor Ultiem Comfort

NL

Bromic terrasverwarmers voor hotels zijn over de hele wereld te vinden in de meest luxueuze resorts en hotels. Wij garanderen het comfort van hun gasten omdat onze terrasverwarmers de perfecte combinatie van prestatie, ontwerp en betrouwbaarheid zijn. Dit is geen opschepperij – het is een feit.

Ons mantra is over de jaren heen niet veranderd: “Superieur ontwerp, superieure functie”. Het is voor ons belangrijk dat wij producten creëren die meer dan alleen mooi of alleen goed functioneren. Wij streven naar een perfecte samenstelling van ontwerp en functionaliteit zodat wij zeker het beste product leveren.

Onze hotel terrasverwarmers zijn ontworpen om naadloos opgenomen te worden in de luxueuze sfeer van high-end hotels en resort, terwijl ze ook een bijdrage leveren aan de klantervaring. Onze toewijding aan comfort gaat verder dan alleen verwarmen. Het is niet genoeg dat gasten alleen iets langer buiten kunnen zitten, het gaat om een omgeving creëren waar gasten zich gewaardeerd en verwend voelen. Doordat elke terrasverwarmer voor hotels apart op temperatuur kan worden gebracht en door hun voortreffelijk ontwerp, zorgen we ervoor dat gasten genieten van buitenruimtes in ultiem comfort. Zo wordt hun verblijf onvergetelijk.

Eclipse Portable Outside Dining

De Voordelen Van Hotel Terrasverwarmers

NL

Als hotel is het kunnen aanbieden van een unieke en gedenkwaardige ervaring essentieel voor de beleving van uw gasten. Hier komen Bromic’s terrasverwarmers voor hotels goed van pas. Onze terrasverwarmers bieden verschillende voordelen die klanttevredenheid verhogen zonder ten koste te gaan van functionaliteit. Deze verwarmers zorgen ervoor dat buitenruimtes zoals terrassen, tuinen en zwembad gebieden het hele jaar door gebruikt kunnen worden, ongeacht de weersomstandigheden.

NL

Verbeteren Van Gasttevredenheid

Bromic heaters zijn ontworpen en gemaakt met oog op kwaliteit en duurzaamheid. Elke verwarmingselement kan individueel op warmte worden ingesteld, waardoor het mogelijk is om de verwarming ervaring op maat te maken. Bovendien dragen geïntegreerde LED-lampjes bij aan een ontspannen sfeer, zelfs tot diep in de nacht. De ingebouwde windbestendigheid technologie in combinatie met infraroodverwarming, zorgen ervoor dat uw buitenruimten los staan van de elementen.

Onze verwarmers verbeteren de gasttevredenheid door buiten fijne oases te creëren, weg van de drukke binnenruimtes.

Esthetiek En Efficiëntie

Esthetiek speelt ook een rol in de klanttevredenheid. Bromic verwarmers zijn ontworpen om moeiteloos op te gaan in het verfijnde decor van luxe hotels. Ongeacht de bouwstijl en indeling, passen onze terrasverwarmers overal mooi tussen.

Het creëren van aantrekkelijke verwarmers die goed werken is een kunst die wij bij Bromic hebben geperfectioneerd. Al onze terrasverwarmers zijn energiezuinig omdat ze gebruik maken van stralingstechnologie die mensen en objecten verwarmt in plaats van de lucht eromheen. Maximale esthetiek en maximale warmte met minimale energie-uitgaven.

NL
Hotels
Buiten Hotel Patio met Gasverwarmers
Buiten Tafels Restaurant
Dakterras met elektrische verwarming
Download de Planningsgids Buitenverwarming

Creëer De Perfecte Buitenruimte Met Buitenverwarming

Een goed ontworpen verwarmingssysteem voor buiten zorgt het hele jaar door voor extra warmte en comfort. Naast verwarmen, zijn onze hotel terrasverwarmers ontworpen om een plezierige en fijne sfeer te creëren. Op kille ochtenden of tijdens frisse avonden geven onze verwarmers uw gasten een ideale plek om te ontspannen. Door de juiste Bromic terrasverwarmer voor hotels te kiezen is het mogelijk om uw buitenruimtes te veranderen in plekken die het hele jaar door gebruikt kunnen worden.

Download onze handige gids om erachter te komen welke terrasverwarmingen wij bieden, wat het verschil is tussen gas- en elektrische verwarmingen, wat de kosten zijn en met welke bouwvoorschriften u eventueel rekening mee moet houden.

Nu downloaden

Gratis Ontwerpservice

Technische tekeningen en specificaties voor buitenverwarming Maak gebruik van Bromic’s ontwerpteam om uw project planning te versnellen. Ontvang technische specificaties en ondersteuning zonder extra kosten.

Ontwerp uw ruimte
NL

Wat Onze Klanten Zeggen

Ze zijn best compact, maar ze zijn mooi, en door de verwarming op een bescheiden middenstand te zetten kan je met gemak een van de cabines verwarmen.

Jeremy Nordkamp Algemeen Directeur, Calile Hotel

Uitgelichte Projecten

Galerij