Portable Outdoor Heater next to lounge and table

Over Bromic

Bromic Heating is het enige bedrijf dat gas-, elektrische en draagbare verwarmingsproducten voor buiten ontwerpt, ontwikkelt en produceert.

Maar dat is nog niet alles! Door voortdurend te investeren in onze gepatenteerde Smart-Heat™-technologie, hebben de ingenieurs van Bromic-stralingsverwarmingsoplossingen ontwikkeld die zowel superieure verwarmingsprestaties als geavanceerde ontwerpen bieden – iets waar anderen simpelweg niet aan kunnen tippen. Bromic-verwarmers hebben de voorkeur van toparchitecten en -ontwerpers en zijn te vinden in enkele van de meest prestigieuze horecagelegenheden ter wereld. Onze klanten vertrouwen ons het comfort van hun klanten toe omdat ze weten dat onze systemen prestaties leveren, betrouwbaar zijn en een hoogwaardig design hebben. En dat is geen loze kreet – dat is gewoon een feit.

Onze onderscheidingen

De Smart-Heat™-reeks

Elke Bromic-buitenverwarmer is verkrijgbaar in onze onderscheidende Eclipse, Platinum en Tungsten Smart-Heat™-reeks en wordt in eigen huis ontworpen en ontwikkeld om absolute kwaliteit en duurzame prestaties te garanderen. Vervolgens wordt hij vervaardigd van eersteklas materialen om verwarmingsproducten voor buiten te leveren die de perfecte balans bieden tussen prestaties, betrouwbaarheid en schoonheid.

Onze klanten

Onze casestudies

 • Del Frisco’s
  De restaurantketen Del Frisco’s ging voor 3 Platinum elektrische verwarmers van 3400 watt voor hun…
  Lees Verder
 • Kahite Golf Course Pub & Grill
  De Kahite Golf Course, genesteld in de uitlopers van de Great Smoky Mountains in Vonore,…
  Lees Verder
 • Pecora Bianca
  La Pecora Bianca koos voor Bromic-buitenverwarmers om ervoor te zorgen dat het de missie kon…
  Lees Verder