Terrasverwarmer

NL

Voel de warmte en gezelligheid, zelfs als de zon ondergaat. Met de terrasverwarmers van Bromic blijft de sfeer langer hangen, perfect voor iedereen die zijn terras ervaring wil voorzien van warmte in stijl en uitzonderlijke functionaliteit.

NL

Ontdek Onze Collectie Terrasverwarmers


Bromic biedt een uitgebreide selectie terrasverwarmers, afgestemd op uw wensen. Elke terrasverwarmer combineert stijl en warmte, ideaal voor zowel kustgebieden als stedelijke, ruime of knusse ruimtes.

Eclipse

De Eclipse-collectie is een voorbeeld van geavanceerd design en functie, met aanpasbare verwarming en verlichting voor een verheven buitenbeleving. Beschikbaar in verschillende montagemogelijkheden, inclusief mobiele opties, aangepast voor comfort en naadloze integratie voor uw terras.

Platinum

Ervaar het strakke design van de Platinum-collectie, waar hoogwaardig keramisch glas en strak roestvrijstaal samenkomen voor een smaakvolle verwarming ervaring. Kies uit geavanceerde gas- en elektrische modellen om uw ruimte te voorzien van warmte en stijl.

Witte buitenverwarmer op groene muur in binnentuin

Tungsten

De Tungsten-collectie biedt veelzijdige roestvrijstalen verwarmers in gas-, elektrische en mobiele modellen. Ze zijn ontworpen om krachtige, gerichte warmte te leveren met een stijlvol industrieel randje.

Superjacht Deck Mountain achtergrond

Platinum Marine

Met de Platinum Electric Marine-verwarmer is elke maritieme setting voorzien van warmte met een prachtige afwerking. Dit model is gemaakt van Marine-Grade roestvrij staal, met veelzijdige montagemogelijkheden. Hierdoor is het geschikt voor zowel huiselijke als omgevingen aan of op zee.

NL
Tungsten Electric and Tungsten Portable at Private Residence

Waarom Kiezen voor een Bromic Terrasverwarmer

Het creëren van de perfecte buitensfeer hebben we voor u geperfectioneerd. Onze verwarmers zijn doordrenkt met geavanceerde technologie en ontwerp van het hoogste niveau. Ze zijn ontworpen om efficiënte, gerichte warmte te bieden, waardoor u en uw gasten comfortabel blijven, zelfs onder ongure weersomstandigheden.

NL

Verwarmers Per Brandstoftype


Elke ruimte heeft zijn unieke eisen, en Bromic speelt hierop in. Daarom bieden we een divers assortiment aan brandstofkeuzes om optimale verwarming en comfort in elke setting te garanderen.

Terrasverwarmers Elektrisch

Verhoog uw buitensfeer met onze elektrische terrasverwarmers, voorzien van energie-efficiënte technologie en ontwerpen die tot 6000W aan stralende warmte leveren.

Terrasverwarmer Gas

Onze gasverwarmers voor terrassen combineren krachtige verwarmingscapaciteiten met elegante uitstraling. Ze bieden uitgebreide warmte over gebieden tot 20 vierkante meter.

NL

Verwarmers Per Installatietype


Bromic biedt een divers scala aan verwarmers, aangepast voor elk type installatie voor een naadloze integratie en optimale warmte.

Plafond Terrasverwarmer

Maximaliseer uw comfort met onze plafondmontage verwarmers, die warmte van bovenaf leveren en uw buitenruimte aanvullen.

Aan de muur gemonteerde elektrische kachels café

Terrasverwarmer Voor Aan De Muur

Verhoog de warmte en sfeer van uw buitenruimte met onze terrasverwarmers voor aan de muur. Ze zijn gemakkelijk te installeren aan elke muur en bieden krachtige warmte zonder veel ruimte in beslag te nemen.

Inbouwverwarmers

Onze inbouwverwarmers zijn het toppunt van efficiëntie, prachtig geïntegreerd in uw buitenomgeving voor een subtiele, maar effectieve warmtebron.

Tungsten Portable

Mobiele Infrarood Verwarming

Geniet van de vrijheid en flexibiliteit met onze mobiele infrarood verwarmers. Ze bieden warmte waar u maar wilt, perfect voor iedere bijeenkomst.

NL

Belangrijkste Kenmerken

Bij Bromic draait alles om de kwaliteit van warmte. Daarom zijn onze verwarmers uitgerust met:

  • Dimbare LED-verlichting: kies de sfeer die bij het moment past met onze verstelbare verlichting in geselecteerde modellen.
  • Windbestendigheid: onze verwarmers zijn bestand tegen wind tot 20 km/u, wat constante warmte garandeert.
  • Verschillende montage opties: kies uit verschillende installatiemogelijkheden, zoals wand- en plafondmontage, voor de perfecte pasvorm in uw ruimte.
  • Stralingswarmte-technologie: directe, doelgerichte warmte die aanvoelt als de natuurlijke warmte van de zon.
  • Energie-efficiënt ontwerp: Bromic verwarmers leveren maximale warmte met een minimaal energieverbruik, voor zowel comfort als duurzaamheid.
NL

Ontwerp Van Onze Verwarmers

Onze verwarmers zijn geïnspireerd door moderne ontwerpprincipes en hebben een eigentijdse afwerking die een smaakvolle toevoeging is voor elke omgeving. Het draagt bij aan een levensstijl die zowel vorm als functie waardeert.

NL

Toepassingen Van Onze Terrasverwarmers

Bromic-verwarmers zijn de sfeermakers van zowel privé- als commerciële buitenruimtes, van levendige terrassen tot rustige cafés aan de kust. Voor elke unieke situatie, zoals een jacht op open zee, bieden wij maatwerk oplossingen.

NL

BIJBEHORENDE ONTWERPSERVICE

Een terrasverwarmer voor elke situatie

Heeft u een knus strandhuis, een levendig dakterras of een mooie tuin? Voor elke omgeving bieden wij een passende oplossing. Onzeker over welke Bromic terrasverwarmer bij u past? Onze experts helpen u met een op maat gemaakte design service en adviseren we u welke terrasverwarmer u nodig hebt.