Enorme kracht.
Gewaagd ontwerp.

De industriestandaard in buitenwarming

De bekroonde Tungsten Smart-Heat-collectie is de echte krachtpatser van alle Bromic-collecties en combineert een duurzame roestvaststalen constructie met sterke, gerichte stralingsverwarming en ontwikkeld met een tijdloze industriële ontwerpstijl.

Tungsten Electric Black Heater Flush Mounted

Tungsten Smart-Heat™
Electric Serie

Verkrijgbaar in zwart en wit met vier warmteafgiftes variërend van 2000W tot 6000W. Door de verschillende montage opties kan de Tungsten Electric Serie aangepast worden aan elke omgeving. Gemaakt met een roestvaststalen constructie en een uniek honingraatgaasoppervlak, zorgt voor een nauwkeurige verdeling van de warmte dat zorgt voor een warme, rustgevende gloed.

Tungsten Market Leading Power

Marktleidend vermogen

De toonaangevende ‘gerichte stralingwarmte’ creëert een gelijkmatige warmtestroom die ruimtes tot 20 m2 kan verwarmen. Hiermee is de Tungsten collectie de ideale oplossing voor grotere ruimtes en koudere klimaten.

Tungsten Industrial Design

Industriële ontwerpstijl

Gecreëerd met een coating voor hoge temperaturen en een duurzame roestvaststalen constructie, het van de Tungsten collectie unieke honingraatgaasoppervlak en de kwartselementen aan de binnenkant, verfraaien het uiterlijk van een traditionele heater met een industriële ontwerpstijl.

Tungsten Total Versatility

Totale veelzijdigheid

Verkrijgbaar in twee gas opties, aardgas en propaan, en 4 elektrische opties. Met de verscheidenheid aan montage opties waaronder verplaatsbaar voldoet de Tungsten collectie aan al uw verwarming behoeften. 

Tungsten Smart-Heat™
Portable Serie

Met een bekroonde matzwarte afwerking, een modulair en goed verplaatsbaar ontwerp, is deze krachtige heater de ideale verwarmingsoplossing voor locaties zonder structuur. Deze verplaatsbare heater is drie keer efficiënter dan de traditionele paddenstoel heaters en maakt gebruik van gerichte warmte om ervoor te zorgen dat de warmte precies daar terechtkomt waar het nodig is.

Tungsten Portable
NEEM GEEN GENOEGEN MET ONHANDIGE WERPLAATSBARE HEATERS

Drie keer efficiënter dan paddenstoel heaters

De gebruikelijke verplaatsbare paddenstoel heaters zijn de traditionele oplossing om warmte toe te voegen aan buitenruimtes. De bekroonde Tungsten Portable buitenverwarming is een efficiëntere en designgerichte, verplaatsbare verwarmingsoplossing die u geld kan besparen door uw buitenruimte warm te houden waar dat nodig is.

Tungsten Portable
Natural Gas Ceiling Mounted Heaters - Tungsten Gas Wall Mounted on Brick Wall

Tungsten Smart-Heat™
Gas Serie

Met zijn gebogen oppervlak en duurzame behuizing van roestvast staal is de Tungsten Gas heater een werkpaard in het leveren van krachtige stralingswarmte. Verkrijgbaar met twee vermogensniveaus in zowel aardgas als propaan, deze krachtige verwarming is ideaal voor grote geventileerde ruimtes en koudere klimaten.

  • Elektrische accessoires
  • Gas accessoires
  • Bedieningsmogelijkheden
Elektrische accessoires

Tungsten Electric Accessoires

De Tungsten Smart-Heat™ Electric-serie kan aan de muur en aan het plafond worden gemonteerd of worden ingebouwd.

Gas accessoires

Tungsten Gas Accessoires

De montageopties zijn onder meer muurbevestigingen en zes verschillende maten plafondbevestigingen om ervoor te zorgen dat uw heater op de juiste hoogte wordt opgehangen om de optimale hoeveelheid warmte te leveren.

Bedieningsmogelijkheden

Tungsten Bedieningsopties

De draadloze aan/uit-controller, draadloze dimmer, draadloze master-afstandsbediening en Smart-Heat Link zijn te combineren met de Tungsten Smart-Heat™-collectie.

Tungten

Voeg een Tungsten Smart-HeatTM toe aan uw project

Laat het ontwerpteam van Bromic u helpen met uw projectplannen en ze hierdoor te versnellen. Daarnaast bieden ze technisch specifieke ondersteuning aan zonder extra kosten.

Door de buitenverwarming hebben we een sfeer en een omgeving kunnen creëren waar mensen graag voor een langere tijd zitten

MM Matthew Mawtus HIDE Restaurant Manager – Londen, UK