Bromic Heating Case Studies - Eclipse Portable Heaters Wringley's Mansion in Phoenix, Arizona

Eclipse Portable voor Christopher’s-restaurant in de Wrigley Mansion

Beschrijving

De historische Wrigley Mansion, ontworpen door William Wrigley en voltooid in 1931, is een bezienswaardigheid in de regio Phoenix. Eigenaar Jamie Hormel en haar zakenpartner, de restauranteigenaar Christopher Gross, werkten al 15 jaar samen en hadden het idee om in Wrigley Mansion een nieuw Christopher’s-restaurant te openen. Wendell Burnette van Wendell Burnette Architects werd aan het team toegevoegd om van deze visie een realiteit te maken.

Wendell had al meer dan 26 jaar zijn eigen architectenbureau in de Arizona-vallei, en wist dat om aan de wensen van de markt tegemoet te komen ze een binnenplaats nodig hadden, en voor een binnenplaats hadden ze verwarming nodig. “We moesten de juiste verwarming vinden, of de binnenplaats ging niet door. Daar kwam het op neer.” wist Wendall zich te herinneren.

Vanwege de historische waarde van de Wrigley Mansion en het adembenemende uitzicht over de skyline van de stad Phoenix was het cruciaal om een oplossing te vinden die geen afbreuk deed aan het ontwerp en de sfeer. “We wisten heel goed dat Bromic over het beste ontwerp voor verwarmingstoestellen beschikt”, merkt Wendall op. In samenspraak met de verwarmingsdeskundigen van Bromic viel het oog van Burnette op de nieuwe verplaatsbare Eclipse Smart-Heat. Het slanke, moderne ontwerp van dit elektrische verplaatsbare verwarmingstoestel wordt gecombineerd met de innovatieve toevoeging van dimbare ledverlichting.

De resultaten en reacties zijn overweldigend. “Iedereen die hier komt, zegt wel iets over deze verwarmers. Ze hebben nog nooit een verwarmingstoestel gezien dat er zo elegant uitziet, met ingebouwde verlichting”. Met een schare aan tevreden klanten die van een comfortabele temperatuur kunnen genieten, omgevingsverlichting, prachtig uitzicht en een gourmet cuisine, hebben alle deelnemers met dit project een groot succes geboekt.