Hotels

Zie waarom toonaangevende ontwerpers kiezen voor Bromic buitenkachels.

Zoals gezien op

  • Bromic Heating Hotel Client - Four Seasons Logo
  • Bromic Heating Hotel Client - Waldorf Astoria Logo
  • Bromic Heating Hotel Client - Sheraton Logo
  • Bromic Heating Hotel Client - Marriott Logo
  • Bromic Heating Hotel Client - Hilton Logo

Onze onwrikbare focus op design

Broomverwarmers zijn te vinden in enkele van de meest luxueuze hotels en resorts over de hele wereld. Onze klanten vertrouwen ons het comfort van hun klanten toe omdat ze weten dat onze systemen prestaties, ontwerp en betrouwbaarheid zullen leveren. En dat is geen ijdele opschepperij – het is puur feit.

Onze ontwerp-mantra is altijd geweest: “Superieur ontwerp, superieure functie”. Voor ons is het niet voldoende om het product met de beste esthetiek of de beste prestaties te bouwen, zoals sommige van onze concurrenten hebben gedaan. Wij hebben altijd getracht beide in hetzelfde pakket te bereiken.

Hotels
Buiten Hotel Patio met Gasverwarmers
Buiten Tafels Restaurant
Dakterras met elektrische verwarming
Download The Outdoor Heating Planning Guide

Creëer de perfecte buitenruimte met buitenverwarming

Een goed ontworpen verwarmingssysteem voor buiten zorgt het hele jaar door voor extra warmte en comfort. Download onze handige gids om te weten te komen welke verwarmingsoplossingen beschikbaar zijn, wat het verschil is tussen gas- en elektrische kachels, wat de kosten zijn en met welke bouwvoorschriften rekening moet worden gehouden.

Nu downloaden

Gratis ontwerpservice

Technische tekeningen en specificaties voor buitenverwarming Maak gebruik van Bromic’s ontwerpteam om uw projectplannen te versnellen en technische specificatie-ondersteuning te bieden zonder extra kosten.

Design Your Space

What Our Clients Say

They’re pretty compact, but they’re pretty, and setting the heat to a modest medium setting will heat up one of those cabins pretty easily.

Jeremy Nordkamp General Manager, Calile Hotel

Aanbevolen projecten

Galerij